۹ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰

برای سومین روز متوالی؛

هوای اصفهان سالم است/ وضعیت قرمز در ایستگاه رودکی

هوای اصفهان سالم است/ وضعیت قرمز در ایستگاه رودکی

اصفهان- مدیرامور آزمایشگاه‌های محیط زیست استان اصفهان گفت: کیفیت هوای شهر اصفهان برای سومین روز متوالی در وضعیت سالم ثبت شده است.

بابک صادقیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت کیفی هوای اصفهان اظهار داشت: میانگین شاخص کیفی هوای اصفهان تا ساعت ۱۱ امروز با قرار گرفتن بر روی عدد ۷۴ در وضعیت سالم قرار دارد.

وی اضافه کرد: روز گذشته نیز شاخص کیفی هوای اصفهان با قرار گرفتن بر روی عدد ۸۰ در وضعیت سالم ثبت شده است.

مدیرامور آزمایشگاه‌های محیط زیست استان اصفهان وضعیت کیفی هوا در خیابان پروین با قرار گرفتن بر روی شاخص ۲۷ را سالم اعلام کرد و گفت: کیفیت هوا در ایستگاه‌های احمدآباد با عدد ۶۰، استانداری با عدد ۵۹ و خرازی با عدد ۶۳ در وضعیت سالم قرار دارند.

وی گفت: کیفیت هوا در ایستگاه رودکی با قرار گرفتن بر رو شاخص ۱۶۰ در وضعیت ناسالم برای عموم قرار دارد.

وی در خصوص کیفیت هوا در دیگر شهرهای استان نیز ابراز داشت: کیفیت هوا در خمینی‌شهر با قرار گرفتن بر روی عدد ۴۱ در وضعیت پاک و کیفیت هوا در ایستگاه‌های مبارکه و نجف آباد به ترتیب با قرار گرفتن بر روی اعداد ۶۴ و ۵۶ در وضعیت سالم قرار دارد.

کد مطلب 5083349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha